Workshops & kurser

Hörnstenarna i vårt arbete är samtala både om deltagarnas individuella erfarenheter av stress och på mer strukturella utmaningar som drabbar på organisations- och samhällsnivå. Vår bild av lösningen på de här problemen innehåller både ökad självkärlek, kollektiv omvårdnad och samhällsomställning. Från den grunden kan vi anpassa våra utbildningar utifrån era behov.

Att boka oss

Att prata i grupp om erfarenheter av stress, och att diskutera resiliens på både personlig och organisationsnivå, är något som inte låter sig göras särskilt effektivt på en timme eller två. Om ni vill arbeta på er resiliens rekommenderar vi därför att ni investerar ordentligt med tid i det.

Kvällar: Boka in oss flera kvällar för en serie workshops, t.ex. två kvällar à tre timmar eller tre kvällar à två timmar.

Heldag eller helg: Om ni har möjlighet att undvara en eller två hela dagar, har vi ett heldagsupplägg och även ett tvådagarsupplägg på kurs som vi rekommenderar!

Kontakta oss

Om ni har frågor eller vill anpassa ett upplägg efter era behov och era resurser, kontakta oss så pratar vi!

Mejla oss via hej(a)resilientarorelser.se

Övrig praktisk info

Pris: Vi har ännu ingen finansiering för det här projektet och blandar därför idéella och betalda uppdrag utifrån våra och era förutsättningar. 

Logistik: Utgångspunkten är att ni ordnar en lämplig lokal och även mat/fika, så tillhandahåller vi innehållet för kursen. Vi är dock öppna för förslag på andra lösningar!

Grupp: Vi jobbar med både större och mindre grupper, men ser att det blir bättre samtal i grupper som inte är större än 10-15 personer. Är er grupp större än så kan vi dela på gruppen, antingen genom att vi hittar ett tillfälle när alla fyra samtalsledare från RR kan delta, eller genom att lägga gruppernas mötestider på olika dagar.

Vi jobbar gärna med grupper där deltagarna känner varandra sedan tidigare och arbetar tillsammans. Ta kontakt och berätta lite om er själva så hittar vi bästa sättet vi kan arbeta med er!